المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

شکست امنیتی رژیم صهیونیستی در مرز لبنان

شکست امنیتی رژیم صهیونیستی در مرز لبنان پس از آنکه جوانان لبنانی، هفته گذشته، موفق شدند چند دوربین پایشی ارتش رژیم صهیونیستی را در مرز‌ها از کار بیندازند، رسانه‌های صهیونیستی، امروز، فاش کردند که ارتش این رژیم بعد از گذشت ۵ ساعت از این اقدام مطلع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه صهیونیسی «یدیعوت آحارانوت»، بعدازظهر امروز (یکشنبه)، فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی بعد از برچیده شدن دوربین‌هایش در مرز‌ها توسط جوانان لبنانی به مدت چند ساعت از این مسئله بی‌خبر بوده است.

گروهی از جوانان لبنانی، اواخر هفته گذشته، موفق شده بودند دوربین‌های پایشی‌ای را که ارتش رژیم صهیونیستی در مرز فلسطین اشغالی و لبنان نصب کرده بود، برچینند و آن‌ها را با خود به خاک لبنان ببرند.

وبگاه «قدس» بعدازظهر امروز به نقل از یدیعوت آحارانوت گزارش داد به‌رغم آنکه ارتش رژیم صهیونیستی در دیوار مرزی چند ابزار امنیتی نصب کرده بود، اما بعد از گذشت ۵ ساعت گزارش از جا کنده شدن دوربین‌ها را دریافت کرده است.

طبق این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی پس از آنکه از این مسئله مطلع شده مساحت گسترده‌ای را از بیم نفوذ رزمندگان حزب‌الله بست.

این روزنامه صهیونیستی همچنین اشاره کرد که برخی از رؤسای برخی از شهرک‌های مجاور مرز لبنان از این مسئله خشمگین شدند و ارتش را به شکست در رصد تحرکات نیرو‌های حزب‌الله متهم کردند.

پیشتر، «یوسی یهشوع» خبرنگار نظامی روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» به دنبال این اقدام با کنایه خطاب به ارتش رژیم صهیونیستی گفته بود: «خواهیم دید که ارتش وقتی که از خواب بیدار می‌شود، چه کار می‌کند.»

«علی شعیب» خبرنگار شبکه «المنار» در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر به این اقدام واکنش نشان داده بود و نوشته بود که دوربین‌ها حریم خصوصی مردم لبنان را نقض می‌کردند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار